Saapaskahvila toivottaa jälleen nuoret tervetulleiksi

 

Pacosin tuvalla toimiva kahvila on tarkoitettu pääsääntöisesti yläkoulu- ja lukioikäisille nuorille, ja tarkoitus on tarjota nuorille päihteetön illanviettopaikka pienen iltapalan ja pelien (mm pingis, biljardi, lautapelit) ja leffojen parissa. Lisäksi mukana on luotettavia aikuisia juttuseurana. Kahvila on maksuton.

Vapaaehtoisia kaivataan toimintaan koko ajan lisää, jotta taataan nuorille tärkeän toiminnan jatkuminen. Vapaaehtoisten ei tarvitse olla nuorisotoimen ammattilaisia, vaan toimintaan koulutetaan. Vaatimuksena on kiinnostus nuorista ja halu viettää aikaa heidän kanssaan omien aikaresurssien puitteissa. Toiminnasta kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä Laura Pippuriin: [email protected].

 

Jaa artikkeli:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Joko tänä vuonna päästään koronasta eroon?

View Results

Loading ... Loading ...

YRITTÄJÄ

Oletko kiinnostunut mainostamaan Fuengirola.fi -lehdessä tai verkkosivuilla?