Rafael Nadal vie viimein morsiamensa vihille

Yksi Espanjan seuratuimmista urheilutähdistä, tennisässä Rafael Nadal aikoo syksyllä purjehtia – nimittäin avioliiton satamaan. Mallorcalta kotoisin oleva maailmanlistan tämän hetken kakkosmies on ilmeisesti varannut kalenteristaan lokakuun 19. päivän tähän tarkoitukseen.

Nadalin pitkäaikainen tyttöystävä on niin ikään Mallorcalta kotoisin oleva Xisca Perelló, oikealta nimeltään Maria Francisca Perelló. Pari kihlautui viime vuonna, seurusteltuaan silloin jo yli 10 vuoden ajan.

Perelló ei ole liiemmin paistatellut julkisuuden valokeilassa. Lehtitietojen mukaan kyseessä on parin yhteinen päätös: Xisca Perelló ei viihdy julkisuudessa, ei Rafael Nadal alunperinkään etsinyt puolisoa joka olisi kiinnostunut julkisuudesta.

Toisistaan pari tuntuu kuitenkin edelleen kiinnostuneilta. Pariskunnan vihkivalat lausutaan Mallorcalla pienessä Pollensan kaupungissa. Häitä on tarkoitus juhlia myös lähistöllä.

Häät ovat luonnollisesti melkoinen media- ja julkkistapaus saarella. Vieraiden joukossa lienee runsaasti Mallorcan kermaa sekä urheilumaailman kirkkaimpia tähtiä. Myös eläköitynyt Espanjan entinen kuningas Juan Carlos on ennakkoarvailujen mukaan tulossa juhliin, sillä hän on sekä sulhasen että morsiamen ystävä.

Tyylilleen uskollisena pari ei ole suostunut kertomaan tulevien hääjuhlallisuuksien sisällöstä julkisuuteen. Sen verran tiedetään, että ilmeisesti morsian Xisca Perelló juhli polttareitaan ystäviensä kanssa heinäkuussa Málagassa.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Jos eduskuntavaalit pidettäisiin nyt, minkä puolueen ehdokasta äänestäisit?

View Results

Loading ... Loading ...