Vuokrien nousu taittui

Vuokra-asuntojen hinnat Málagan provinssissa ovat edelleen pilvissä, mutta tammikuussa hintojen nousu pysähtyi ainakin tilapäisesti.

Keskiviikkona julkaistun asuntoportaali Fotocasan tilaston mukaan keskimääräinen vuokra Málagan provinssissa laski tammikuussa 0,5 prosenttia joulukuusta. Tammikuussa keskimääräinen neliövuokra koko provinssin alueella oli 8,31 euroa.

Kalleimmat keskiarvoiset neliövuokrat löytyvät Torremolinosista (9,62€) ja Benalmádenassa (9,10€). Yli kahdeksan euron keskihintoihin noustaan myös Málagan kaupungissa ja Marbellassa. Kaupunkien sisällä hinnat luonnollisesti vaihtelevat, ja esimerkiksi Málagan vanhassa kaupungissa voi neliövuokra nousta helposti yli 10 euroon.

Pienestä laskusta huolimatta vuokrat Málagan provinssissa ovat edelleen Andalusian kalleimmat. Keskihinnalla laskettuna 100 neliön asunnosta joutuu siis Málagassa maksamaan vuokraa 831 euroa kuussa. Vertailun vuoksi vastaavien asuntojen keskivuokrat ovat 617 euroa Sevillan provinssissa, 765 euroa Cádizin provinssissa, 617 euroa Granadan provinssissa ja 642 euroa Córdoban provinssissa.

Lähde: Málaga hoy

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Aiotko äänestää eduskuntavaaleissa?

View Results

Loading ... Loading ...