Politiikkaa

Muutama viikko sitten tällä samaisella palstalla valiteltiin, että Aurinkorannikolla ei vieraile kuin yhden poliittisen puolueen, Kokoomuksen, johtohenkilöitä. Ilmeisesti vaalikevät on niin kiihkeä, että muutkin ovat heränneet ja äänet Aurinkorannikolta kelpaavat.

Kuten tämän lehden pääuutisessa kerrotaan, Aurinkorannikon poliittisesta keväästä on tulossa vilkas. Kataiset ja Halla-aho ovat jo visiittinsä tehneet, seuraavan parin kuukauden aikana täällä vierailee Kokoomuksen lisäksi silmäätekeviä Keskustasta, Liike Nyt!:stä ja SDP:stä. Vielä kun Vihreät ja Vasemmistoliitto aktivoituisivat, meillä olisi melko kattava katras Suomen poliittiselta pallokentältä.

Poliitikkojen tilaisuuksissa kannattaa käydä. Niistä saa todellista, ajantasaista tietoa asioiden käsittelystä. Päättäjiä voi myös evästää omilla näkemyksillään. Ihan tavallisia ihmisiä ne huippupoliitikotkin ovat. He ovat valmiita muuttamaan kantojaan, jos kuulevat tarpeeksi hyviä perusteluja. On hyvä muistaa, että poliitikot oikeasti tekevät niitä ratkaisuja, jotka vaikuttavat ihmisten arkeen.

Huhtikuun eduskuntavaalit ovat jännittävimmät miesmuistiin. Pääministerin paikkaa ei ole vielä jaettu, eikä kukaan voi olla varma missä järjestyksessä viisi suurinta puoluetta maaliviivalle ehtii.

Pääkirjoitus

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Missä aiot viettää joulun pyhät?

View Results

Loading ... Loading ...