Suomessa ennätyspakkasia, Aurinkorannikolla normiviikko

Talven ennätyspakkaset paukkuivat sunnuntain ja maanantain välisenä yönä Suomessa. Muoniossa mitattiin puolen yön aikoihin -35,8 astetta ja muutama tunti myöhemmin Sallan Naruskan mittausasemalla mittari valui -36,6 asteeseen.

Ennätykset saattavat paukkua myös jatkossa, sillä Suomeen on luvattu lähipäiviksi paukkupakkasia koko maahan.

Sen sijaan Aurinkorannikolla vallitsee ennusteiden mukaan alkaneella viikolla tammikuinen normisää. Lämpötila kieppuu päivisin 15 asteessa ja välillä sen paremmallakin puolella. Sää on joko aurinkoista tai puolipilvistä. Sadetta ei ole luvassa. Viikon lämpimin päivä on ennusteiden mukaan torstai, jolloin parhaimmillaan hätyytellään vajaan 20 asteen lämpötiloja.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Kumpi sykähdyttää enemmän, Maamme laulu vai Finlandia-hymni?

View Results

Loading ... Loading ...