Suomalaiskaksikko valmiina seikkailuun

Taina Liekari ja Laura Toukola alkavat olla valmiita matkaan. Kaksikko polkaisee ensi tiistaina pyöränsä liikkeelle, ja tarkoituksena on kiertää Espanjan ympäri seuraavan 50 päivän aikana.

Liekarin ja Toukolan pyöräilytempauksen tarkoituksena on lisätä roskaamisenvastaista tietoisuutta. Tosin alun perin ideana oli ”vain” repäistä syntymäpäivän kunniaksi.

– Ajatus lähti siitä, että halusin 50-vuotis syntymäpäiväkseni jotain sellaista jonka muistaisin lopun elämääni, Taina Liekari kertoo.

Merkkipäivän peruja on myös tempauksen kesto: 50 vuotta, 50 päivää.

Myös espanjalaiset kiinnostuivat

Taina Liekarin ja Laura Toukolan pyörämatka ympäri Espanjan alkaa sopivasti Plaza de Españajalta, Fuengirolan kaupungintalon edustalta. Tiistai, 21.5. klo 9.00 on starttiaika. 50 päivän aikana maa kierretään myötäpäivään niin, että matkaa kertyy yhteensä noin 4.300 kilometriä.

50 päivää, 4.300 kilometriä, nousumetrejä 49500.

Suomalaiskaksikon tempaus hyvän asian puolesta ei ole jäänyt huomaamatta espanjalaisiltakaan. Fuengirolan kaupunki järjesti tämän viikon tiistaina lehdistötilaisuuden, jossa Liekari ja Toukola olivat yhdessä Fuengirolan urheiluvastaavan Pedro Cuevasin kanssa kertomassa alkavasta matkasta. El Noticiero lehti tarttui myös aiheeseen, ja julkaisi jutun naisten alkavasta seikkailusta.

– Toivon, että kaikki sujuu hyvin ja saamme pian ottaa heidät vastaan kaupungintalolla ja onnitella tämän tärkeän urheilutempauksen onnistumisesta, Cuevas muotoili ajatuksiaan.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Missä aiot viettää joulun pyhät?

View Results

Loading ... Loading ...