Miespolvet ja vuosikymmenet

Joulu tulee, vuosi vaihtuu ja samalla myös vuosikymmen. Kun vilkuilee vuosia taaksepäin vaikkapa tasan kymmenen vuotta sitten ilmestynyttä lehteä lukien, paljon on muuttunut, mutta paljon on myös kuten silloin.

Yllättävän moni ihminen ja yritys on edelleen mukana aktiivisessa toiminnassa Aurinkorannikolla. Toki monissa yhdistyksissä, yhteisöissä, seurakunnassa ja yrityksissä johtohahmot ovat vaihtuneet, mutta monessa peräsimessä ovat edelleen samat ohjaajat.

Lisää toimintoja ja toimijoita on tullut vuosikymmenessä paljon. Suomalaisyritysten määrä Aurinkorannikolla on varmasti kaksinkertaistunut vuosikymmenessä. Kilpailua on tullut lisää, kun samalle toimialalle on ilmaantunut uusia yrittäjiä.

Kulunut vuosikymmen toi suomalaisyhteisöön runsaasti lisää työikäisiä ja heidän mukanaan myös lapsia. Suurin syy tälle muutokselle on ollut puhelinpalveluyritysten rantautuminen. Työpaikkoja on ollut tarjolla ja niihin tulijoita. Samaan aikaan suomalaisten eläkeläisten määrä on kasvanut kovaa vauhtia alueella, eli suhteellinen määrä eläkeläisten ja työikäisten välillä ei ole juurikaan muuttunut.

Nyt on aika aloittaa seuraava vuosikymmen. On mahdotonta arvioida mitä kaikkea se tuo mukanaan Aurinkorannikon suomalaisyhteisöön. Kaikki merkit viittaavat siihen, että kasvu jatkuu.

Ennen kuin aloitetaan uusi vuosikymmen, vietetään rauhaisa joulu. Fuengirola.fi kiittää lukijoitaan, ilmoitusasiakkaitaan ja kaikkia yhteistyötahojaan kuluneesta vuodesta ja vuosikymmenestä.

Hyvää ja levollista joulua,

T: Lehden väki

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Minkä puolueen ehdokasta äänestät eduskuntavaaleissa?

View Results

Loading ... Loading ...