Uusittu Larios Centro avasi ovensa

 

Lehtitietojen mukaan remontin kustannukset nousevat lähes 30 miljoonaan euroon. Tuolla rahalla on pistetty uusiksi julkisivu ja uudistettu tiloja sisältä. Muun muassa Zaran, Stradivariuksen ja Primarkin myymälät saivat lisäneliöitä. Primarkin myymälä on remontin jälkeen koko Espanjan suurin ostoskeskuksessa sijaitseva Primark-myymälä.

Remontin yhteydessä Larios Centroon saapui ja saapuu myös uusia myymälöitä. H&M, Levi’s, JD Sport ja Inside ovat vaatepuolen uusia tulokkaita. Myös kodinelektroniikkajätti Worten löytyy jatkossa Lariosin katon alta. Ravintolapuolta vahvistaa uusi McDonald’s.

Uusitusta ostoskeskuksesta löytyy nyt myös oma alue lasten imettämiseen, lasten leikkipaikka, lepoalue ja parkkialue, jolla on paikannus auton löytämisen helpottamiseksi.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Minkä puolueen ehdokasta äänestät eduskuntavaaleissa?

View Results

Loading ... Loading ...