Fugefest ”parempi kuin koskaan”

 

Sami Vähämaa on käynyt jokaisella Fugefestilla.

-Tämä on viides kerta, kun olen mukana. Ajoitan aina syyslomani sopivasti Fugefestin aikaan, tänne on kiva tulla juhlimaan. Aina täällä on loistomeininki, mutta tänä vuonna festari on kyllä parempi kuin koskaan. Eniten odotan JVG:n keikkaa, hehkutti Sami Vähämaa Pohjanmaalta.

Heti Alussa Anssi Kela otti luulot pois kaikilta epäilijöillta. Show pursusi energiaa ja Kelan itseironian taju on loistavaa. 80-luvun kitarasankareihin viittaavat lavapullistelut olivat hauskoja ja viihdyttäviä. Kylmäksi ei ketään jättänyt myöskään Arttu Wiskari, jonka esiintymien kosketti ehkä laajimmin koko paikalla ollutta yleisöä. Yleisössä on tänä vuonna tasaveroisesti edustettuna nuorempaa ja vanhempaa väkeä.

Anssi Kela avasi energisesti festarin perjantain.

Pyhimys aloitti Fugefestin nuoremman polven artistien kavalkadin kunniakkaasti. Yleisö hyppi rytmikkäästi tasajalkaa Pyhimyksen riimien tahtiin. Annti Ketonen näytti karismaattisella olemuksellaan, miksi ura on vahvassa nousukiidossa ja dj. Oku Luukkainen pisti yleisön liikkeelle. Yleisö villiintyi, kun, Luukkainen kutsui lavalle yllätysvieraaksi Erika Wikmanin.

Illan todellinen jättipotti tuli kuitenkin viimeisen esiintyjän mukana. JVG sai koko Palacio de la Pazin tärähtelemään, kun yleisö tanssi ja lauloi tähtien tahtiin. Tätä oli odotettu ja JVG lunasti kaikki odotukset.

Kunikaallista Vipissä

Festarin VIP-alueella nähtiin yllätysesiintyjä. Aron esitti päälavan esiintymistauoilla hienoja tulkintoja Elviksen klassikoista. Lanne vatkasi ja ylähuuli taipui mutkalle juuri kuten täydellisessä Elvis -imitaatiossa täytyykin.

Elviksen lanne liikkui festarin VIP -alueella.

Myös tänään lauantaina Vipissä on kuninkaallista menoa. Rokin kuninkaan Elviksen lisäksi kuullaan tangokuningas Olavi Virran säveliä, joita esittää Jani Koskinen.

Sami ja Sari Koskinen ovat myös monivuotisia Fugefest -kävijöitä. He asuivat aiemmin Aurinkorannikolla, muuttivat jokunen vuosi sitten Suomeen ja käyvät nykyään säännöllisesti lomailemassa alueella.

-Fugefest on aina syysloman yksi ehdottomista kohteista. Tänään homma lähti heti alusta saakka hienosti käyntiin, Anssi Kela aloitti komeasti. Kokonaisuudessaan tämä on erittäin toimiva ja mukava juhla, Järviset sanovat.

Sami ja Sari Järvinen viihtyivät Andalusian leppeässä illassa.

Festivaali jatkuu tänään iltapäivällä. Lippuja on vielä saatavilla. Ovet avataan klo 17. Tässä illan ohjelma:

17.30. Virve Rosti
19.00. Jean S. (solisteina Erika Wikman & Sami Hintsanen)
20.30. Atomirotta
22.15. Apulanta
24.00. Teflon Brothers

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Syötkö mämmiä?

View Results

Loading ... Loading ...