Jennifer Lopezin näyttävät synttärit

Kesäkuussa saatiin Fuengirolan Marenostrum Castle Parkista todellinen uutispommi. Silloin julkaistiin J.Lo:n elokuun keikka. Kyseessä oli ainoa EU -alueella tapahtuva It´s my party -synttärikiertueen esiintyminen.

Tähti juhlistaa kiertueellaan 50-vuotis syntymäpäiväänsä, jota virallisesti vietettiin 24.7. Fuengirolassa tuore viisikymppinen esiintyi 8.8. Sohailin linnan viereen saapui noin 14.000 fania todistamaan supertähden show’ta.

-Olen käynyt kesän aikana useassa Marenostrum -tapahtumassa ja järjestelyt ovat joka kerta toimineet erittäin hyvin. Suuria jonoja ei synny, palvelut ovat monipuolisia, äänentoisto ja visuaalisuus upeaa ja hienompaa konserttipaikkaa ei maailmasta montaa löydy, kertoo Minna Ärilä, Fuengirolassa asuva ja työskentelevä bilehai.

J.Lo:n konsertti on poikinut ristiriitaisia kommentteja sosiaalisessa mediassa.

-Itsellänikin on hieman kaksijakoinen tunnelma konsertista. Koreografiat, vaatteet, valot ja kaikki muu lavalla näytti upealta, mutta musiikillisesti anti ei ollut ihan sitä mitä odotin. Ehkä odotukset olivat ylimitoitetut, tein hurjasti työtä lippujen hankkimisessa ja ne olivat melko tyyriit. Ehkä toivoin enemmän J.Lo:n vanhoja hittejä, nyt vaikutti siltä, että konsertti keskittyi tähden uudempaan tuotantoon. Mutta on López upean näköinen viisikymppinen daami, Ärilä arvioi.

Sekä Ärilä että moni sosiaalisen median kommentoija olivat selvästi hämmentyneitä show’n luonteesta. J.Lo ei ollut lainkaan koko aikaa lavalla, hän kävi jatkuvasti vaihtamassa vaatteita ja sinä aikana musiikista huolehtivat dj:t, joiden musiikkia suuri yleisö ei tuntenut.

J.Lo:n tavaramerkki on aina ollut melko paljastavat esiintymisasut, niistä päästiin myös Fuengirolan keikalla nauttimaan. Myös se kuuluisa peppu oli hyvin esillä, välillä molempi poski paljaana, välillä vain toinen.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Jos eduskuntavaalit pidettäisiin nyt, minkä puolueen ehdokasta äänestäisit?

View Results

Loading ... Loading ...