Take That villitsee Gibraltarilla

Tuleva kesäkausi on Aurinkorannikolla yhtä suurkonserttien juhlaa, kun Mare Nostrum nostaa Fuengirolan suurten keikka-areenoiden joukkoon ja lisäksi esimerkiksi Marbellassa järjestetään liuta ensiluokkaisia konsertteja.

Aivan Aurinkorannikon kupeessa Gibraltarilla ei ole jääty tumput suorina ihmettelemään, vaan myös ”kalliolla” on luvassa jälleen isot kekkerit kesän lopulla, kun Gibraltar Calling -festivaaleille saapuu muun muassa Take That.

Viisihenkisenä aloittanut poikabändi on nykymuodossaan kolmihenkinen, kun Robbie Williams on jälleen palannut soolouransa pariin ja Jason Orange niin ikään poistunut yhtyeen riveistä. Alusta asti mukana olleet Gary Barlow, Mark Owen ja Howard Donald jatkavat kuitenkin edelleen ikimuistoisten hittien esittämistä.

Pray, Relight My Fire, Babe, Everything Changes, Back For Good, Sure ja How Deep Is Your Love ovat vain lyhyt poiminta kappaleista, jotka sekoittivat pasmat kokonaiselta sukupolvelta varsinkin tyttölapsia.

Kotimaassaan Englannissa yhtyeellä on vyöllään mm. 12 listaykköstä, 17 singleä top 5:ssä ja kaikkiaan 28 kappaletta top 40 -listalla.

Tapahtuma järjestettiin ensimmäistä kertaa vuonna 2012, silloin nimellä Gibraltar Music Festival. Nykyinen nimi MTV Presents Gibraltar Calling otettiin käyttöön 2017.

Parin edellisen vuoden aikana festivaalilla on nähty muun muassa Ricky Martin, Fatboy Slim, Rita Ora, Texas ja Suzi Quatro. Järjestäjät ovat lupailleet, että tämän vuoden festivaali tulee olemaan suurin, mitä Gibraltarilla on koskaan nähty.

Gibraltar Calling festivaali järjestetään syyskuun 7. ja 8. päivä. Take Thatin lisäksi esiintyjistä on toistaiseksi julkistettu skotlantilainen Tom Walker, joka teki läpimurtonsa kappaleella Leave a Light On.

Lähde: The Olive Press

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Aiotko äänestää eduskuntavaaleissa?

View Results

Loading ... Loading ...