Seita goes jazz´n´blues – Antti Sarpila vierailee

Ravintola Kukon keskiviikkoklubin bändi heittäytyy pariksi viikkoa afroamerikkalaisen musiikin perinteiden vietäväksi. Ohjelmisto koostuu 20.&27.3. lähinnä jazziin ja bluesiin viittaavista kappaleista. Mukana on myös muiden musiikkigenrejen kappaleita jazzahtaviksi sovitettuina.

Tällä viikkolla (20.3.) bändin vieraaksi on lupautunut klarinetisti Antti Sarpila. Mies tunnetaan yhtenä Suomen menestyksekkäimmistä jazzmuusikoista kautta historian.

Keskiviikkoklubille on vapaa pääsy. Illat ovat varsin suosittuja, soitto alkaa noin klo 19. Paikalle kannattaa tulla ajoissa tai varmin tapa on tehdä pöytävaraus ennakkoon. Pöytävaraus edellyttää ruokailua. Varauksen voi tehdä piipahtamalla Centro Finlandian Infossa tai soittamalla +34 646 111 203.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Mihin suuntaat kesälomalle?

View Results

Loading ... Loading ...