Olavi Virta Ilta

Olavi Virta Festivaaliin kuuluu elokuvanäytösten ohella musiikillinen illanvietto. Se tapahtuu tiistaina 19.2. klo 19 ravintola Kukossa. Tuolloin kuullaan Olavi Virran tunnetuksi tekemiä kappaleita mielenkiintoisina sovituksina.

Solistit ovat huippuluokkaa. Mirja Mäkelä on eturivin jazz -laulajia Suomesta. Hän on esiintynyt käytännössä kaikkien merkittävien kokoonpanojen solistina ja tehnyt useita arvostettuja levytyksiä. Jazzin puolelta tunnetaan myös illan puhallinsolisti Manuel Dunckel. Hän on UMO:n vakijäsen ja tehnyt uraauurtavaa työtä esimerkiksi Jukka Perko & Hurmio -orkesterin kanssa. Toinen laulusolisti tulee viihdepuolelta, hän on Jani Koskinen. Tamperelainen monitoimimies, joka on esittänyt Olavi Virtaa monissa yhteyksissä. Säestäjinä toimivat Janne Malms (piano) ja Kari Fall (bass). Fall varmasti myös laulaa muutaman Virran ohjelmistosta tutun evergreenin.

Tiistai-ilta on mukava lähtölaukaus Olavi Virta Festivaaliviikolle. Lippuja voi ostaa ennakkoon Centro Finlandian Infosta sekä leffaan että iltaan.

Olavi Virta -festivaali Fuengirolassa:
– Olavi Virta -ilta Kukossa tiistaina klo 19

-Olavi Virta -elokuva Cine Alfilissa

◦ torstaina 21.2. klo 17 ja 19.30 (ohjaaja Timo Koivusalo paikalla klo 17 näytöksessä)
◦ sunnuntaina 24.2. klo 12
◦ tiistaina 26.2. klo 17 ja 19.30

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Minkä puolueen ehdokasta äänestät eduskuntavaaleissa?

View Results

Loading ... Loading ...