Fuengirola isännöi suurta tanssin juhlaa

Tämän viikon sunnuntaista, 24.2. alkaen ja seuraavaan sunnuntaihin, 3.3. asti jatkuen Fuengirolassa nautitaan kansainvälisen tason tanssikilpailusta. Vakiotansseja taitetaan Palacio de la Pazissa yli 600 kilpailijan voimin lukuisissa eri ikäluokissa.

Viikon kestävään perinnetanssien Espanjan ja Euroopan mestaruuskilpailuun saapuvat reilut 600 tanssijaa edustavat 13 Espanjan autonomista aluetta sekä Ranskaa ja Saksaa. Kyseessä ovat jo 28:nnet Retro-tanssin mestaruuskilpailut, joiden isäntänä Fuengirola toimii nyt toista vuotta peräkkäin.

Kilpailupäivät alkavat joka päivä klo 12 semifinaaleilla, joista parhaat etenevät illan finaaliin. Illan loistokkaat finaalit alkavat päivittäin klo 20. Päivän semifinaaleihin yleisö pääsee maksutta, finaaleihin liput maksavat kuusi tai kahdeksan euroa istumapaikasta riippuen.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Jos eduskuntavaalit pidettäisiin nyt, minkä puolueen ehdokasta äänestäisit?

View Results

Loading ... Loading ...