Lukuaika: Prius Abogados kolmannelle vuosikymmenelle

Prius Abogados kolmannelle vuosikymmenelle

 

Fuengirolan keskustassa toimiva kansainvälinen asianajotoimisto Prius Abogados on palvellut asiakkaitaan jo vuodesta 1999. Tänä vuonna täyteen tulee siis pyöreät 20 vuotta. Suomenkielinen palvelu on kuulunut yhtiön vahvuuksiin käytännössä koko toiminnan ajan.

Yhtiö sai alkunsa kun suomalainen, Espanjassa opintonsa suorittanutt asianajaja, perusti lakitoimiston ja aloitti yhteistyön espanjalaisten asianajajien kanssa. Alusta asti ajatuksena oli tarjota apua myös ulkomaalaisille. Sittemmin suomalainen asianajaja on jo jäänyt eläkkeelle, mutta hänen yhteistyökumppaninsa jatkavat edelleen yhtiössä.

Yhtiö palvelee sekä yrityksiä, että yksityisasiakkaita, tarjoten neuvontaa niin oikeus- kuin veroasioissakin. Samoin saatavana on myös kirjanpitopalveluita sekä muuta asianhoitoa.

- Mainos -

Hieman tarkennettuna Prius Abogadosin toiminta-alueet ovat perintöoikeus (sekä espanjalainen että eurooppalainen), neuvonanto kiinteistö- ja tontti asioissa, osakeyhtiöoikeus ja sijoittaminen, kirjanpito ja veroneuvonta prosessioikeus, sovittelu ja välimiesmenettely, asiakkaan avustaminen ja edustaminen julkishallinnollisissa elimissä.

Suomen ja espanjan lisäksi Prius Abogados palvelee myös englanniksi, joten sujuva apu löytyy myös esimerkiksi niille yhtiöille, joissa omistajat ovat eri kansallisuutta.

Tällä hetkellä yhtiössä palvelee neljä asianajajaa, joista yksi on suomenkielinen, vero- ja kirjanpitoasioissa yksi ekonomi ja yksi kirjanpitäjä, sekä hallinnollisissa tehtävissä kaksi suomalaista, sihteeri ja hallintopäällikkö.

Prius Abogados

Avda. Jesus Santos Rein, 2

Edif. Ofisol 2º D

Puh.: +(34) 952 46 78 53

e-mail: priusabogados@priusabogados.es

- Mainos -

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä tv:n musiikkiohjelma kiinnostaa eniten?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...