Maailman kovimpia rock-riffejä Málagassa

Harva yhtye on tuupannut rockmaailmaan samanlaista määrällistä ja laadullista tulvaa kitarariffejä, kuin AC/DC.

Australian pienet suuret miehet ovat viime vuosina kärsineet monista vastoinkäymisistä, eivätkä muutoinkaan ehkä kaikkine pyroineen mahtuisi Aurinkorannikon rokkibaareihin. Mutta ei hätää. Malagalainen AC/DC-tribuuttiyhtye TNT paikka riffipuutosta. Bändi nousee La Cochera Caberetin lavalle Málagassa lauantaina 21.9.

TNT on perustettu vuonna 2009, joten mammuttiriffit raikuvat jo kymmenen vuoden kokemuksella. Whole Lotta Rosie, Back In Black, High Voltage, Hell’s Bells ja noin sata muuta klassikkoa muodostavat sellaisen katalogin, että siitä kelpaa tribuuttibändienkin uraa pusertaa.

Ei stadionien 40 minuutin kaljajonoja, ei puolta kilometriä lähimpään vessaan, vaan hikistä rockin räimettä aidossa klubiympäristössä. Paxi huuleen ja baanalle!

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Aiotko äänestää eduskuntavaaleissa?

View Results

Loading ... Loading ...