Tarja Kosketuksissa Gunnareiden kanssa

Tarja Leskinen on toteuttanut kuluneena talvena kunnianhimoista Kosketuksissa -konserttisarjaa His Stars baarissa. Hän on itseään pianolla säestäen tarttunut esimerkiksi Madonnan, Michael Jacksonin ja Princen kaltaisten pop-ikonien tuotantoon. Palaute on ollut joka kerta ylistävää.
Kevään viimein Kosketuksissa -konsertti, ei käsittele enempää eikä vähempää kuin, Guns´n´Roses musiikkia. November Rain taipuu kohtuullisen helposti intiimiksi piano ja laulu -sovitukseksi, mutta miltä kuulostaa Welcome to the Jungle tällä formaatilla? Siitä voi ottaa selvää perjantaina 19.4.  klo 19 His Starsissa.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Jos eduskuntavaalit pidettäisiin nyt, minkä puolueen ehdokasta äänestäisit?

View Results

Loading ... Loading ...