Outoja artisteja Fugefestillä brittimedian mukaan

Näyttää siltä, että Suomen rap-taivaan kirkkain tähti Pyhimys on saanut englanninkieliseksi nimekseen ei enempää eikä vähempää kuin mahtipontinen Holidays. Virve Rosti on jostain ihmeellisestä syystä kääntynyt muotoon Cross Rosti. Apulanta on nimeksi Appliance. Sanakirjan mukaan tuolla ei ole mitään tekemistä apulannan kanssa, vaan kyse on lähinnä jonkinlaisesta koneesta.

Tällaiset käännöskukkaset ovat hauskoja, onneksi niistä ei ole mitään haittaa. Muuten faktat olivat jutussa aivan oikein ja on hienoa, että suomalaisten tapahtuma huomioidaan alueen brittilehdistössä.

Tässä linkki EWN juttuun: https://www.euroweeklynews.com/2019/10/17/fugefest-festival-in-fuengirola/

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Mihin suuntaat kesälomalle?

View Results

Loading ... Loading ...