Tulvatuhojen korjaaminen kestää ja maksaa

Kuolonuhreja on tämän hetken tiedon mukaan kuusi. Useita satoja ihmisiä on joutunut jättämään tuhoutuneen kotinsa, monin paikoin kadut ovat täynnä tulvan sinne tänne heittelemiä tavaroita, jopa autoja.

Tässä vaiheessa asiantuntijat ja viranomaiset arvioivat tulvien vaikuttaneen konkreettisesti ainakin 25.000 ihmiseen. Vakuutusyhtiöt laskevat vahinkojen nousevan yli 140 miljoonaan euroon. Luvut saattavat hyvinkin nousta vielä merkittävästi, sillä kaikille tulvan runtelemille alueille ei vieläkään päästä kunnolla.

Maanantaina tuhoalueisiin kävi tutustumassa myös pääministeri Pedro Sánchez. Sympatian ja lohdun sanojen lisäksi Sánchez tarjosi lupauksen, että viranomaiset eivät säästele keinoja eivätkä vaivojaan, kun alueen kunnostaminen ja jälleenrakentaminen alkaa.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Minkä puolueen ehdokasta äänestät eduskuntavaaleissa?

View Results

Loading ... Loading ...