Ulkoilmaleffat vetivät kansaa rannalle

Yli 7.000 katsojaa kävi tänä kesänä Fuengirolan jo perinteisissä ulkoilmaelokuvissa, Cine de veranossa. Tänä vuonna elokuvien näytännöt oli siirretty Marenostrumin alueelle, mikä vaikutti onnistuneelta ratkaisulta.

Valkokangas oli levitetty Marenostrumin lavalle. Lavan edustalle kaupunki toimitti noin 600 istuinta, jonka lisäksi lavan edessä oli runsaasti tilaa niille, jotka halusivat tulla elokuviin vaikkapa piknikvilttien kanssa. Myös alueen suuri katsomo oli yleisön käytössä.

Elokuvia näytettiin kaikkiaan neljänä iltana: 22. ja 23. päivä heinäkuuta sekä 12. ja 13. päivä elokuuta. Kaikki neljä näytäntöä olivat maksuttomia.

Maanantaina 22. heinäkuuta näytettiin animaatioseikkailu Spider-Man: Un nuevo universo (suom. Spider-Man: kohti Hämähäkkiversumia), joka keräsi tuhatkunta katsojaa. Seuraavana päivänä vuorossa oli espanjalainen komedia Campeones, jonka näki yli 1.500 henkeä.

Elokuun näytännöt keräsivät yleisöä vielä enemmän. Maanantaina 12.elokuuta esitettyyn Tadeo Jones 2: El secreto del rey Midas -elokuvaan katsojia kertyi jo yli pari tuhatta. Kesäleffojen yleisöpohjat vedettiin kuitenkin viimeisessä näytöksessä, kun tiistaina 13.elokuuta esitettyyn espanjalaiseen El mejor verano de mi vida -komediaan katsojia tuli jo reilut 2.500.

Janne Leipijärvi

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Missä aiot viettää joulun pyhät?

View Results

Loading ... Loading ...