Takuuvarmaa Virtaa livenä

Helmikuussa Olavi Virran musiikki soi Fuengirolassa muuallakin kuin valkokankaalla. Elokuvan tunnelmiin voi virittäytyä jo tämän viikon lauantaina His Starsissa ja ensi tiistaina ravintola Kukossa. Molemmissa konserteissa Olavi Virtaa tulkitsee tamperelainen Jani Koskinen.

 

 

Voi olla, että Suomesta löytyy jostain kokeneempi Olavi Virta tulkitsija kuin Jani Koskinen, mutta ei löydy helpolla. Eikä kovin montaa. Koskinen nousi ensi kertaa teatterin lavalle Olavi Virran valkoisessa takissa kymmenen vuotta sitten Sappeen kesäteatterissa, Olavi Virta musikaalissa.

– Ensi kesänä tuon musikaalin 10-vuotisjuhlan kunniaksi Sappeessa vedetään jälleen Olavi Virtaa. Ajan kulumisen huomaa siitä, että ensimmäisellä kerralla esitin nuorta Olavi Virtaa ja ensi kesänä vanhaa, Koskinen kertoo nauraen.

Satoja esityksiä

Virran nimikkomusikaalin lisäksi Koskinen on esittänyt laulajalegendaa – ja tämän lauluja – ainakin Topi Sorsakoskesta kertovassa On kesäyö –musikaalissa ja Eino Grönistä kertovassa Tango d’Amore -musikaalissa.

– Tuossa joku aika sitten laskeskelin, että olen noussut yli 500 kertaa lavalle Olavi Virtana, laulaja-näyttelijä summaa.

Koskinen esittää Fuengirolassa Olavi Virran kappaleita ensin lauantaina His Starsissa ja sitten ensi tiistaina Kukossa. Iltojen ohjelmisto ei ole keskenään samanlainen.

– His Starsissa esiinnymme kahdestaan kosketinsoittaja Risto Lassilan kanssa.

Tiistain esiintyminen kukossa on ikään kuin Olavi Virta -festivaaliviikon avajaiskonsertti. Tuolloin Koskisen lisäksi Olavi Virtaa tulkitsevat Mirja Mäkelä, Manuel Dunckell, Kari Fall ja Janne Malms.

Janne Leipijärvi

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Aiotko äänestää eduskuntavaaleissa?

View Results

Loading ... Loading ...