Jyrki Katainen vierailee Aurinkorannikolla

Fuengirola.fi:n saamien tietojen mukaan Euroopan komission varapuheenjohtaja Jyrki Katainen vierailee Espanjassa ja Aurinkorannikolla helmikuun alkupuolella. Myös Jyrki Kataisen vaimo Mervi Katainen saapuu samaan aikaan vierailulle.

Käytettävissä olevien tietojen mukaan Katainen tapaa Fuengirolassa suomalaisia yrittäjiä sekä erilaisten suomalaisyhteisöjen johtohenkilöitä. Toistaiseksi ei ole tiedotettu varsinaisesta yleisötilaisuudesta, mikäli sellainen järjestetään, kerromme siitä heti. Aurinkorannikon vierailun ajankohdaksi on kaavailtu 8.-10.2.

Jyrki Katainen on jättämässä politiikan nyt päättyvän kautensa jälkeen. Yhteiskunnallisia tehtäviä hän ei ilmeisesti kuitenkaan jätä, Kataiselle on kaavailtu paikkaa Sitran yliasiamiehenä. Katainen itse ei ole myöntänyt eikä kieltänyt mahdollista kiinnostustaan ja mahdollisuuksiaan Sitran johtoon. Kokemusta hänellä tuohon paikkaan on ainakin riittävästi.

Jyrki Katainen on joka tapauksessa muuttamassa Suomeen. Yksi päätöstä vauhdittanut tekijä on varmasti Mervi Kataisen kiinnostus kansanedustajan tehtävään. Huhtikuun vaaleissa Mervi Katainen on Kokoomuksen ehdokkaana Uudeltamaalta.

Mervi Katainen pitää Aurinkorannikolla ainakin yhden yleisötilaisuuden. Hän on alustajana ja keskustelijana Aurinkorannikon Kokoomuksen järjestämällä poliittisella brunssilla sunnuntaina 10.2.

Antti Pekkarinen

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Syötkö mämmiä?

View Results

Loading ... Loading ...