Fuengirolaan tulossa 200 uutta koirankakkaroskista

Fuengirolan kaupunki on päättänyt 200 uuden koirankakkaroskiksen sijoittamista kaupungin alueelle.

Koiran omistajien ei tarvitse enää kantaa mukanaan omia muovipusseja jätöksille, koska pusseja saa kätevästi roskiksen sivulta.

Fuengirolan pormestarin Ana Mulan mukaan Los Bolichesin ja Los Pacosin alueella uuden tyyppiset roskikset ovat motivoineet lemmikkieläinten omistajia keräämään entistä paremmin ulosteet kadulta. Pelkästään viime vuonna roskiksista jaettiin tuhansija muovipusseja.

Kaupunki on investoinut täksi vuodeksi noin 18.000 euroa pelkästään Los Bolichesin ja Los Pacosin alueille sijoitettaviin uusiin roskiksiin. Tavoitteena on, että puistoissa joka kolmas roskasäiliö olisi tulevaisuudessa tarkoitettu koirankakalle.

– Koirankakan kerääminen kaduilta ja puistoista on jokaisen lemmikkieläimen omistajan velvollisuus, ettei muiden asukkaiden tarvitse kärsiä jätöksistä, Mula muistuttaa.

Koirankakkaroskikset tunnistaa neonkeltaisesta väristä ja niiden päältä löytyy tuhkakuppi tupakan natsoille. Metrin korkuisten roskisten koko on 50 litraa.

– Toivottavasti jokainen meistä pitää huolen siitä, että Fuengirola pysyy vastaisuudessa entistä puhtaampana, Mula jatkaa.

Mika Heikkilä

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Mihin suuntaat kesälomalle?

View Results

Loading ... Loading ...