Mariah Carey iloitsi Málagan jouluvaloshow’sta

 

Kyseessä on kaupungin ykkösostoskadulla, calle Larioksella loistavat valot ja niihin yhdistetty musiikki.

Mariah Carey osoitti kiitollisuuttaan Málagan suuntaan Twitter-tilillään, jakamalla videon, jossa hänen kappaleensa soi valojen tahtiin. ”Gracias Malagaaa!!!” kuului tähden ytimekäs, sydän-emojeilla ryyditetty viesti. Twiitistä on tykätty 27.000 kertaa ja se on jaettu yli 7.000 kertaa.

Careyn huomionosoitus ei mennyt ohi Málagan kaupungintaloltakaan. Pormestari Francisco de la Torre kiitteli omalla Twitter-tillillään Careyta kaupungin mainitsemisesta. Pormestari kutsuu laulajan myös vieraisille kaupunkiinsa. ”Otamme sinut vastaan ihailulla, hellyydellä ja myötätunnolla” de la Torre lupaili.

Mariah Careyn edellisestä espanjanvisiitistä alkaa olla vuosi, sillä hän kävi esiintymässä Madridissa viime vuoden joulukuussa. Hänen jouluhittinsä soi Málagan valoshow’n yhteydessä kolmesti illassa (18.30, 20.00 ja 21.30) aina tammikuun viidenteen päivään asti.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Minkä puolueen ehdokasta äänestät eduskuntavaaleissa?

View Results

Loading ... Loading ...