perjantai, maalis 29, 2024

Parisuhteen seksuaalisen ulottuvuuden harjoittaminen ajoneuvossa

 

Tämä saattaa ajaa ihmisiä mitä erikoisempiin toimintoihin, joista Kanarialla vaikkapa ns. dyyniseksi edustaa yhtä mielenkiintoista aihekokonaisuutta. Kanarialla on myös teemaklubeja erilaisille seksuaalisuuden alaryhmille, joten joskus voisi luulla, ettei omilla tai kumppanin kanssa harjoitettavilla toimilla ole mitään rajaa.

Näin luuli myös Manner-Espanjassa Castilla y Leonin alueella eräs pariskunta, joka päätyi harjoittamaan lisääntymisriittiä autossa. Toiminnassa ei sinänsä ole mitään moitittavaa, mutta moottoritiellä täydessä vauhdissa ja osin väärällä kaistalla asia saattaa kiinnittää poliisin huomion, ja kiinnittikin.

Kyseinen pariskunta sai joulukuun aikaisesta ”autojumpastaan” 6kk vankilatuomion ja kahden vuoden ajokiellot molemmille. Tuomiolauselmassa todetaan, että syytetyt harjoittivat kuskin paikalla ajon aikana seksuaalisia liikkeitä, jonka johdosta ajaminen oli muuttunut siksakinomaiseksi.

- Mainos -

Lisäksi ajoneuvon katsottiin tunkeutuneen vastaantulijoiden kaistalle vastoin sääntöjä. Syyttäjä ja tuomari ovat kuitenkin ilmeisesti sopineet menettelystä, jossa vankeusrangaistuksen täytäntöönpanoa lykätään kahdella vuodella, mikäli pariskunta ei syyllisty moiseen toimintaan uudelleen. Tuomion näyttö perustui toisen autoilijan kuvaamaan videoon ja pariskunta tunnusti tekonsa täysin.

M.Aaltonen

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mitä pääsiäinen merkitsee sinulle?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...