Vajaamiehinen Málaga tarttui karsintapaikkaan

Maanantai-ilta Málagan La Rosaleda stadionilla oli täynnä draamaa, kun kotijoukkue kohtasi Real Oviedon molemmille joukkueille tärkeässä ottelussa.

Joukkueet juoksivat viheriölle vain kahden sarjapisteen erolla. Málagan pussissa pisteitä oli 59 ja Oviedon 57. Voitolla vierailijat siis ohittaisivat Málagan ja siirtyisivät lähemmäs paikkaa nousukarsinnoissa.

Kotijoukkue otti ohjat käsiinsä jo ottelun alussa ja siirtyi 16. minuutilla 1-0 johtoon, kun Adrián González siirsi pallon varmasti maaliin rangaistuspotkusta.

Pian tämän jälkeen tuli kotijoukkueelle ja sen kannattajille saavillinen kylmää vettä niskaan, kun Kadi Bare ajettiin kentältä suoralla punaisella. Mies tavoitteli palloa varomattomasti korkealla jalalla, ja osui nappiksella vastustajaa lähelle kaulaa.

Málaga ei miesalivoimasta kuitenkaan hätkähtänyt, vaan siirtyi vielä ensimmäisen puoliajan aikana 2-0 johtoon. Maalin viimeisteli komealla kaukolaukauksella Javier Ontiveros, kun pelattiin ensimmäisen puoliajan lisäaikaa.

Toisella puoliajalla kotijoukkue jatkoi vahvoja otteitaan, eikä Oviedo tuntunut saavan kiriään käyntiin. Málagan illan kruunasi Miguel Cifuentes, joka 80. minuutilla läpijuoksun päätteeksi tsippasi pallon kolmannen kerran verkon perukoille, ja sinetöi Málagalle tärkeän voiton lukemin 3-0.

Edellinen kotivoitto La Rosaledalla nähtiin lähes neljä kuukautta sitten, joten myös katsomossa osattiin iloita tärkeistä pisteistä. Málaga nousi voitolla sijalle viisi, ja on siis kiinni paikassa nousukarsintoihin.

Seuraavaksi otteluksi Málagalle on kirjattu kohtaaminen Reusin kanssa. Reus on kuitenkin jo hylätty sarjasta, joten ensi sunnuntailta andalusialaisia odottaa varma kolmen pisteen potti. Näin ollen joukkue on varmuudella vähintään viidentenä, kun sarjaa on jäljellä kolme kierrosta.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Aiotko äänestää eduskuntavaaleissa?

View Results

Loading ... Loading ...