Málagan satamassa rikotaan ennätykset

Sunnuntaina alkava semana santa on Málagan satamassa ennätyksellisen vilkas, mitä tulee kaupungissa vieraileviin loistoristeilijöihin. Palmusunnuntain ja pääsiäissunnuntain välisen viikon aikana Málagan satamaan rantautuu peräti 17 eri risteilijää.

Aiempi ennätys on vuodelta 2017, jolloin semana santan aikana Málagassa vieraili 10 alusta. Lisäys on siis huima.

Yksi viikon mielenkiintoisimmista vieraista on keskiviikkona satamaan saapuva AIDA Cruices -varustamon AIDAnova -alus. Kyseessä on maailman ensimmäinen risteilyalus, joka voi liikennöidä pelkällä maakaasulla.

AIDAnova on aivan uudenkarhea alus, sillä se laskettiin vesille viime elokuussa ja lähti ensimmäiselle risteilylleen vasta joulukuun 19. päivä Teneriffalta.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Missä aiot viettää joulun pyhät?

View Results

Loading ... Loading ...