Nina Pyykönen voitti matkan Fuengirolaan

Fuengirola.fi Citymedian fb-sivun tykkääjien kesken järjestettiin pika-arvonta, jonka palkintona oli suorat lennot Tampereelta Málagaan ja kahden hengen majoitus El Puerto hotellissa Fuegirolan rantakadulla. Arpa valitsi voittajaksi Nina Pyykösen, vaatealan yrittäjän Helsingistä.

-Vau, ihanaa. En juuri koskaan osallistu mihinkään arvontoihin, joten tämä oli todella iloinen yllätys. En tullut osallistuessani katsoneeksi, että matkalle lähdetään muutaman päivän kuluttua. Onneksi pystyin järjestelemään työni niin, että pääsen lauantaina lähtemään. Siskollani oli myös sopivasti vapaata, joten tulemme yhdessä lomalle.

Pyykönen on vieraillut Aurinkorannikolla aiemminkin, hän on ollut jo vuosia Fuengirola.fi lehden aktiivinen nettilukija. Fuengirola kaupunkina on hänelle toistaiseksi tuntematon paikka.

-Vuosi sitten syksyllä minulla oli suunnitelmissa tulla pariksi kuukaudeksi tyttäreni kanssa sinne. Selvittelinkin jo tyttäreni koulumahdollisuuksia Fuengirolan kotikoulussa. Työkuvioni eivät kuitenkaan silloin vielä antaneet mahdollisuutta, nyt ajattelin tutkia tilannetta tulevaisuuden varalle.

Ensi viikolla kerromme miten Ninan ja siskon lomamatka sujui. Arvonnan järjestelyissä oli Fuengirola.fi Citymedian lisäksi mukana matkatoimisto Meriatur ja Destination Tampere.

 

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Missä aiot viettää joulun pyhät?

View Results

Loading ... Loading ...