Marita Taavitsaisen suosio poiki lisäkeikan

Vuoden 1995 tangokuningatar Marita Taavitsainen villiinnytti Fuengirolan suomalaisyhteisöä sunnuntai-iltana. Ravintola Kukko oli ääriään myöten täynnä Maritan faneja, eivätkä kaikki edes mahtuneet sisään. Tänään maanantaina on mahdollisuus paikata Maritan näkeminen, mikäli sunnuntain keikka jäi väliin.

-Vau, onpa hienoa, että teitä on täällä näin paljon. Aloitetaan keikka heti tutulla kappaleella omasta tuotannostani, niin päästään hyvin vauhtiin. Ensimmäisenä kappaleena esitämme Andren, Taavitsainen sanoi alkuspiikissään.

Ja ensimmäisestä kappaleesta asti yleisö eli Maritan mukana. Aurinko suuteli meitä kaikui kertosäkeessä yleisön suusta kovempaa kuin lavalta. Tunnelma oli upea.

Tapani Puranen ja Jussi Liski tuumailevat seuraavan kappaleen sovitusta. Marita Taavitsainen esitti lauluja sekä omasta tuotannostaan että myös paljon ikivihreitä tanssiklassikoita.

Kukon etuosaan oli jätetty pieni tila tanssijoille. Heti ensimmäisen tangon aikana lava täyttyi ja kansa pyörähteli musiikin tahtiin koko loppuillan. Tangot ja valssit olivat erityisen suosittuja, mutta paljon tanssijoita riitti myös foxtrotteihin ja balladeihin. Illan ohjelmisto koostui lähinnä tutuista lauluista. Suklaasydän ja Kotkan poikii saivat hillittömät aplodit.

-Olen koko illan kulkenut korkeissa piikkikoroissa. Nyt on aika heittää kengät pois ja ryhtyä rokkaamaan, Taavitsainen sanoi ennen viimeisenä kappaleena kuultua Krokotiilirokkia. Ja niin tangokuningatar twistasi lavalla villisti paljain jaloin.

Koska suosio oli niin suuri, Taavitsainen kysyi ravintolalta, olisiko mahdollista heittää vielä toinen keikka. Kukon maanantai-ilta oli sopivasti vapaana, joten tänään (14.1.) on mahdollista nähdä Marita Taavitsainen uudelleen. Lippuja saa Centro Finlandian Infosta tai soittamalla +34 646 111 203

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Kumpi sykähdyttää enemmän, Maamme laulu vai Finlandia-hymni?

View Results

Loading ... Loading ...