Koulut alkavat tällä ja ensi viikolla

Tämän viikon tiistaina, 10. syyskuuta, alkoi koulujen pihoilla taas tuttu kuhina, kun ala-astelaiset palasivat kesän rientojen jälkeen työn ääreen. Ala-asteen lisäksi kouluvuosi starttasi myös esiopetuksessa. Segundarian, eli yläasteen oppilaat palaavat kirjojen pariin ensi viikolla.

Tiistaina koulupäivä alkoi poikkeuksellisesti kymmeneltä, mutta keskiviikosta eteenpäin kouluihin mennään taas aamuyhdeksältä.

Koulujen alkaminen tarkoittaa luonnollisesti myös sitä, että lapsien määrä aamuliikenteessä lisääntyy merkittävästi. Vaikka pienimmät koululaiset kulkevatkin koulumatkat vanhempiensa tai jonkun muun saattajan matkassa, kannattaa autoilijoiden kuitenkin terästää tarkkaavaisuuttaan. Lisäksi koulujen ympäristössä on luvassa tilapäisiä ruuhkahuippuja kun lapsia viedään ja haetaan koulusta.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Kumpi sykähdyttää enemmän, Maamme laulu vai Finlandia-hymni?

View Results

Loading ... Loading ...