Tarja Leskinen keikkailee Suomen kesässä

Aurinkorannikolla kulttimaineeseen noussut Kosketuksissa -konserttisarja jalkautuu Suomen kesään.

Upeaääninen ja teknisesti äärimmäisen taitava Tarja Leskinen esittää nainen & piano kokoonpanolla Tina Turnerin musiikkia ainakin Hämeenlinnassa, Vantaalla ja Lieksassa. Lisää keikkoja on tulossa, niiden tarkempia aikatauluja voi katsoa Facebookista, ne löytyvät nimellä covered by Tarja Leskinen. Keikat ajoittuvat heinä-elokuun taitteeseen.

Aurinkorannikolla Leskinen on esittänyt Kosketuksissa -konseptilla musiikkia esimerkiksi Madonnalta, Michael Jacksonilta ja Guns N´ Rosesilta. Kyse on intiimistä konsertista, jossa Leskinen tulkitsee artistia kunnioittaen tuttuja kappaleita omina sovituksinaan. Keikkapaikkana on ollut His Stars Music Bar. Suomen keikkoja varten hän pitäytyy pelkästään Tina Turnerin musiikissa, jotta markkinointiviestintä ei menisi sekaisin.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Aiotko äänestää eduskuntavaaleissa?

View Results

Loading ... Loading ...