Benalmádenan tulipalo sotki liikenteen

Benalmádenassa, El Higuerónin alueella riehui torstai-iltana metsäpalo, joka aiheutti kilometrien ruuhkat.

Palo syttyi iltapäivällä A-7 moottoritien läheisyydessä, ja pian liekit olivat jo niin lähellä tietä, että osa kaistoista piti sulkea liikenteeltä. Pahimmillaan tämä aiheutti jopa kahdeksan kilometrin mittaiset jonot moottoritielle. Moottoritien oltua tukossa autoilijat suuntasivat luonnollisesti rantatielle, joka ruuhkautui myös nopeasti.

Viranomaislähteiden mukaan paloa oli sammuttamassa maastossa lähes sata palomiestä. Lisäksi sammutustöihin osallistui viisi helikopteria ja kolme lentokonetta. Illan tullen palo saatiin hallintaan, mutta jälkisammutustöihin jäi vielä yli 80 henkeä.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Minkä puolueen ehdokasta äänestät eduskuntavaaleissa?

View Results

Loading ... Loading ...