Pohjolan yö – suomalaisen elokuvamusiikin helmiä

Hyvä tarina, onnistunut toteutus ynnä mieliinpainuva musiikki – siinäpä monen menestyselokuvan konsepti lievästi yksinkertaistettuna. Monissa tapauksissa kuitenkin aika on armeliaasti laskenut unohduksen verhon kahden edellisen ylle, mutta musiikki on jäänyt elämään. Joskus taas voimallinen kerronta muistetaan, musiikkia ei.

Tiistaina 16.4. klo 19 alkaen kuullaan ravintola Kukossa suomalaisen elokuvamusiikin hienoimpia kappaleita menneiltä vuosikymmeniltä meidän päiviimme asti.

Pohjolan yö -yhtyeessä esiintyvät Erja Siljamo (laulu), Tarja Leskinen (laulu ja koskettimet), Heikki Viinamäki (basso, laulu ja pasuuna), Merja Kuosmanen (saksofoni) sekä Ari Onnela (kitara ja laulu).

Harvinaislaatuiseen tilaisuuteen kannattaa varata liput ajoissa Centro Finlandian Infosta.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Paljonko käytät rahaa joululahjoihin?

View Results

Loading ... Loading ...