Tyrmäystippoja lasissa? – Suomalaiseläkeläisiltä vietiin rahat

 

Eläkeläispariskunta oli ollut perjantaina, 4. lokakuuta alkuillasta yhdessä rantakadun baarissa lähellä Fuengirolan satamaa. Varsin pian oli molemmilta mennyt niin sanotusti filmi poikki, ja seuraavat muistikuvat ovat tunteja myöhemmin, kun mies oli onnistunut tulemaan taksilla kotiin ja vaimon toivat samaan osoitteeseen poliisit.

Onni onnettomuudessa on, että molemmat olivat säästyneet isommilta ruumiinvammoilta. Vaimon laukusta oli kuitenkin viety lompakko, jonka mukana menivät sekä kortit että rahat.

Sekä uhriksi joutuneet lukijamme, että lehden toimitus haluavat muistuttaa, että vaikka mitään syytä paniikkiin ei ole, niin varansa on hyvä pitää. Ja rahaa kannattaa pitää mukana vain sen verran kuin on valmis hukkaamaan.

Jaa artikkeli:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Joko tänä vuonna päästään koronasta eroon?

View Results

Loading ... Loading ...

YRITTÄJÄ

Oletko kiinnostunut mainostamaan Fuengirola.fi -lehdessä tai verkkosivuilla?