Yritysuutinen: Silvasti Centro asuntojen omistajaksi

Yritystä pitkään luotsannut Esa Törmälä siirtyy pikkuhiljaa viettämään ansaittuja eläkepäiviä ja ruoriin nousee Seija Silvasti. Silvastille tehtävä on vähän kuin kotiinpaluu, hän oli aikoinaan Törmälän kanssa perustamassa Centro asuntoja. Sittemmin hän on työskennellyt muissa kiinteistövälitystoimistoissa Aurinkorannikolla.
-Olemme Esan kanssa pitäneet koko ajan yhteyttä ja nyt aika tuntui sopivalta ostaa yritys itselleni. Kokonaisvastuun ottaminen on mielenkiintoista ja toki myös haasteellista. Itselläni on paljon hyviä myytäviä ja vuokrattavia kohteita ja myös Centro asuntojen katalogi on laaja, Silvasti kertoo.
Centro asunnoilla jatkaa Silvastin työparina Ricardo Carretero. Hänellä on laaja verkosto espanjalaisten kiinteistön omistajien keskuudessa, joten vuokrattavaa ja myytävää riittää.
-Espanjalaiset omistajat ottavat mieluusti vuokralaisiksi suomalaisia, meillä on hyvä maine. Vuokrat maksetaan ajallaan ja asunnot pysyvät kunnossa. Siksi Ricardo on meille äärimmäisen tärkeä työntekijä, hänen kauttaan verkostot pysyvät kunnossa.
Centro asunnot jatkaa omistajavaihdoksen jälkeenkin entisissä tiloissa Centro Finlandiassa.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Jos eduskuntavaalit pidettäisiin nyt, minkä puolueen ehdokasta äänestäisit?

View Results

Loading ... Loading ...