Objektiseksuaali

Meitä ihmisiä on moneksi, mutta ilman seksuaalisuutta väki olisi melko vähissä. Onneksi lisääntymiseen tähtäävää seksualisuutta on riittänyt kaiken muun suuntauksen lisäksi. Näitä muita sitten on ihan riittämiin sen julkisen kuvan varjossa. Jokaisella nyt on jotain erikoista mielihaluissaan, se menee luonnollisuuden piikkiin ja antaa ainakin ripauksen sitä kaivattua intohimoa.

Aika erikoisena pidän kuitenkin objektiseksuaalia, joka voi rakastua johonkin esineeseen. Aika erikoiselta kuulostaa että henkilö tuntee seksuaalista vetovoimaa esimerkiksi Eiffel-torniin, mutta näin vain on. Siinä on tietysti se etu, että sitä koko ajan korjataan ja huolletaan yhteiskunnan varoin.

Riskinsä näissäkin, esimerkiksi tähän Meidän Rouvaan (Notre-Dame) rakastuminen olisi tuottanut suurta tuskaa kun liekit nielivät tätä kuin noitaa polttoroviolla. Pienoismalleja voi sitten etäällä hypistellä seksuaalisen mielihyvän saavuttamiseksi. Metsän puusta kumppanuutta hakevan kannattaa välttää Siperiaa ja Brasiliaa, siellä rakastetulle voi tulla kuumat oltavat ilman halaustakin.

Ajankohtaisia Rakastumisen kohteita voisi näille objektiseksualeille olla esimerkiksi Liiga-joukkue Suomesta. Kärpät, Ilves ja Pelsu voivat olla hieman riskaabeleita kohteita, koska samalla voi sekaantua eläimeen. Ikävää olisi myös JYP kumppanina jonka ”puolisona” joutuisi tuntemaan myötähäpeää. Ässiin nyt kukaan hiukankin asioita ymmärtävä ei varmasti retkahda, eli sopii kyllä porilaisille, kuin pata rintaan.

Lukko on tässä asiassakin aivan loistava kohde, onhan siellä takana itse ydinvoimaa ja siivouspalvelu joka pitää edustan siistinä.

Vesa Uusi-Kilponen

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Millä matkustat kesälomareissusi?

View Results

Loading ... Loading ...