Espanjaa – vaikka laiturin nokassa!

Nyt pääset kokemaan Andalusian tunnelmaa Sofia-opiston espanjankielen nettikurssien kautta. Kursseilla osallistut aitoihin tilanteisiin vaikkapa tapasbaarissa tai Fuengirolan kaduilla.

Opisto tarjoaa tänä kesänä keskustelukursseja verkossa sekä espanjankielen alkeet, kieliopin alkeiskurssin sekä keskitason kurssin. Osallistua voi paikasta riippumatta ja osalle kursseista myös ajasta riippumatta, sillä kursseilla on automaattinen, motivoiva pistejärjestelmä ja opiskella voi silloin kuin itselle parhaiten sopii.

Verkko-opiskelun kynnystä on madallettu. Keskustelukursseille pääsee mukaan yksinkertaisesti vain klikkaamalla omaan sähköpostiin saapuvaa linkkiä. Opiskelija tarvitsee vain tietokoneen ja toimivan nettiyhteyden. Älypuhelimellakin on osallistuttu hyvällä menestyksellä, joten opiskelu sujuu vaikka laiturin nokassa.

Sofia-opisto on suosittu suomalaista kansalaisopistoa vastaava opinahjo Aurinkorannikolla. Lisätietoja osoitteesta www. sofiaopisto.net.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Jos eduskuntavaalit pidettäisiin nyt, minkä puolueen ehdokasta äänestäisit?

View Results

Loading ... Loading ...