Arvotavaroille turvapaikka

 

Aurinkorannikolla on lukematon määrä suomalaisia, jotka eivät asu alueella pysyvästi, mutta viettävät täällä vaihtelevan mittaisia aikoja. Mitä tehdä esimerkiksi tärkeille papereille, tai vaikkapa digitaalisille tallenteille, kun koti Suomessa jää tyhjilleen esimerkiksi puoleksi vuodeksi? Miten varmistaa, etteivät arvotavarat katoa esimerkiksi murtomiesten matkaan tai tulipalossa savuna ilmaan?

Jalonom on avannut pankkiholvitasoisen tallelokerolaitoksen kuluttajakäyttöön Espoon Leppävaaraan.

Yhtiö tarjoaa paloturvallisen ja murtovarman säilytyspaikan arvo-omaisuudelle. Pankkien vähentäessä konttoreitaan Jalonom haluaa vastata niiltä vapautuvaan kysyntään.

Tallelokerot tarjoavat turvaa kaikenikäisille, lyhyt- ja pitkäaikaisesti. Tallelokerot on sijoitettu nykyaikaiset standardit täyttävään kassaholviin, jonka käyttö on tarkasti valvottua ja ohjeistettua. Tallelokeroita on kolmea eri kokoa ja hinnoittelu on kuukausipohjainen.

Tallelokeron pääsee varaamaan yhtiön verkkosivuilta, asiakaspalvelusta tai paikan päältä.

Lisätietoja löyty osoitteesta www.jalonom.fi/tallelokerot tai puhelimitse +358 9 5127298.

 

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Mihin suuntaat kesälomalle?

View Results

Loading ... Loading ...