Taas kävellään naisille ammatteja

 

Juhlavuoden kävelytapahtuma Fuengirolassa käynnistyy 13.10. kello 12 Rafaelin aukiolla, jonne kaikki Naisten Pankin työn tukemisesta kiinnostuneet naiset, miehet ja perheet ovat tervetulleita. Alkulämmittely tapahtuu tuttuun tapaan Studio MindBodyn tahdissa. Sen jälkeen kävellään satamaan ja takaisin. Vauhdilla ei ole väliä, sillä jokainen etenee omaa tahtiaan. Osallistumismaksu on 10 euroa.

Kävele Naiselle ammatti on Naisten Pankin valtakunnallinen tapahtuma, joka järjestetään noin sadalla paikkakunnalla sekä Suomessa että ulkomailla. Satojen vapaaehtoisten voimin järjestettävillä tapahtumilla kerätään lahjoituksia kehitysmaiden naisten koulutuksen ja yrittäjyyden edistämiseksi.

Kymmenen vuoden aikana kävelyillä kerätyillä varoilla on saatu 16.667 ammattia. Euroissa tämä on huimat 500.000. Tapahtumia on ollut vuosien aikana 16 maassa ja ne ovat liikuttaneet noin 10.000 henkilöä.

Kaikkiaan Naisten Pankki on kerännyt vuodesta 2007 lähtien varoja jo 15 miljoonaa euroa kehitysmaiden naisten yrittäjyyden ja omaehtoisen toimeentulon tukemiseen. Naisten työllistyminen vaikuttaa merkittävästi koko perheen ja kylän hyvinvointiin.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Minkä puolueen ehdokasta äänestät eduskuntavaaleissa?

View Results

Loading ... Loading ...