Fuengirola haluaa siniset lippunsa takaisin

Fuengirolan pormestari Ana Mula on ilmoittanut, että kaupunki aikoo valittaa päätöksestä, joka on vienyt kolmelta kaupungin rannalta korkeasta laadusta kertovan sinisen lipun.

Ympäristöjärjestö Asociación de Educación Ambiental y del Consumidor jakaa sinisiä lippuja rannoille, jotka täyttävät korkeat laatuvaatimukset muun muassa veden laadun ja rantahietikon osalta.

Fuengirolan rannat ovat jo pitkään täyttäneet järjestön kriteerit, mutta tämän vuoden arvioinnissa peräti kolme rantaa menetti tuon sertifikaatin. Lipuitta jäivät Los Boliches-Gaviotas, Fuengirola ja Castillo -rannat. Mulan mukaan syyt liittyvät byrokratiaan, eivätkä rantojen tai veden laatuun. Pormestari totesi että on valitettavaa, että tällainen byrokraattinen päätös saa rantojen tilanteen näyttämään huonommalta, vaikka todellisuudessa kaikki on kunnossa.

– Kukaan ei voi kyseenalaistaa Fuengirolan rantojen laatua, koska muut jäljittelevät niitä, ne ovat todella esimerkillisiä. Valitamme päätöksestä, koska sen takana ovat hallinnolliset kysymykset, eikä missään tapauksessa Fuengirolan rannikon erinomainen taso, Ana Mula totesi.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Aiotko äänestää eduskuntavaaleissa?

View Results

Loading ... Loading ...