Sillanpää puhkuu jälleen intoa

 

Jari Sillanpää on tekemässä vahvaa paluuta konsertti- ja keikkalavoille. Myös Aurinkorannikko pääsee osalliseksi uudesta tulemisesta, kun Sillanpää ja Maija Hapuoja pitävät yhteisen joulukonsertin marraskuun lopussa.

-Ihanaa päästä laulamaan joululauluja. Ne lämmittävät aina kummasti, Hapuoja hehkuttaa.
Duon konsertissa kuullaan tuttuja ja hieman vieraampia joululauluja. Molemmilla solisteilla on omat numeronsa ja lisäksi ohjelmistossa on useita duettoja.

Joulukonsertti pidetään Fuengirolan Palacio de la Pazissa lauantaina 30.11. klo 19. Liput ovat jo myynnissä, ja niitä saa Centro Finlandian Infosta. Kaikki liput ovat saman hintaisia, ne maksavat 43 euroa. Konsertin ohjelmistosta, sekä Sillanpään ja Hapuojan yhteistyön vaiheista kerrotaan lisää marraskuun alussa.

Paluu keikoille onnistunut

-On ollut hienoa palata keikoille ja huomata ettei yleisö ole unohtanut eikä kadonnut minnekään, sanoo viimeiset pari vuotta melkoisessa mediapyörityksessä ollut Jari Sillanpää.

Pyöritys alkoi pari vuotta sitten, kun Sillanpää yhdistettiin huumerikollisuuteen niin sanotussa kristallijutussa.

-Tuntui siltä, että kaikki median huomio kohdistui vain ja ainoastaan huumeisiin. Mitkään oikeat työasiani, eli laulamiseen liittyvät seikat eivät tuntuneet kiinnostavan ketään. Voi olla, että media sai polttoaineensa juuri siitä ristiriidasta, että aiemmin kilttinä ja kunnollisena pidetty Jari, olikin harhautunut toisenlaisille poluille.

Yksi kohun aihe liittyi siihen, että Sillanpää ei varsinaisesti katunut huumeiden käyttöään.

– Jokainen elämänkokemus vie eteenpäin. Kaikki mitä olen tehnyt, on kasvattanut minua. On myös tärkeä huomioida, että en ole vahingoittanut ketään muuta kuin mahdollisesti itseäni tekemisilläni. Toki aiheutin läheisilleni ylimääräistä huolta ja harmaita hiuksia. Siitä en tietenkään voi olla ylpeä.

Sillanpää sanoo vaipuneensa välillä synkkiin ajatuksiin, kun hän eli media- ja somemaailmassa.

-Oli sellainen tunne, että en halua lähteä kotoa minnekään. Ei tuntunut kivalta lähteä kadulle kävelemään, kun iltapäivälehtien lööpit huusivat minua narkkariksi.

Kovin pitkään laulaja ei murheitaan yksin hautonut.

-Heti kun taas lähdin liikkeelle, oli armollista huomata, että ihmiset kadulla tervehtivät iloisesti ja toivottivat tsemppiä. En ollutkaan ainakaan kaikille se pahis, jota lehdet ja some toitottivat.

Median myllytystä kesti pitkään ja sinä aikana myöskään Sillanpään keikkamyynti ei luistanut parhaalla mahdollisella tavalla. Vasta kuluneena kesänä homma alkoi taas toimia.

-Minulla oli touko-kesäkuulle buukattuna vain jokunen keikka. Järjestäjät puhuvat keskenään ja kun he kuulivat, että laulaja on kunnossa ja yleisöä riittää, alkoi keikkojakin ilmaantua. Normaalisti teen noin 25 keikkaa kesässä, viime kesänäkin päästiin yli kahdenkymmenen. Vähän myöhään ne buukkaukset tosin tulivat, Sillanpää nauraa.

Viimeaikoina Sillanpää on koettanut elää mahdollisimman terveellistä elämää. Sopivasti liikuntaa, paljon kasvisruokaa ja vähemmän punaista lihaa.

-Ylimääräisiä kiloja on vielä jonkin verran, uskottelen itselleni, että ne johtuvat stressistä. Nyt kun asiat taas alkavat asettua normaaleihin uomiinsa ja se vanha rento Jari palaa kuvioihin, eiköhän ne kilotkin siinä karise.

Maija Hapuojan kanssa toteutettavien joulukonserttien lisäksi Jari Sillanpään syksyyn mahtuu Kulku ihmisen -niminen koko Suomen kattava konserttikiertue.

 

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Mihin suuntaat kesälomalle?

View Results

Loading ... Loading ...