Ihmis-Ken tienaa Puerto Banusissa

Brittiläis-brasiliailainen Rodrigo Alves nousi maailmanmaineeseen alettuaan muokata ulkonäköään Barbi-nuken poikaystävän Kenin näköiseksi. Alves otti muuntautumisurakan siinä määrin tosissaan, että hänelle on toistaiseksi tehty tiettävästi yli 70 kauneusleikkausta.

Tällä viikolla Iltalehti uutisoi brittilehdistöön pohjaten Alvesin omaisuudesta, josta merkittävä osa tulee Aurinkorannikolta. Yli 70 operaatioon on lehtitietojen mukaan uponnut yli puoli miljoonaa euroa. Iltalehti tietää kuitenkin kertoa, että Alvesilla on jopa yli 30 miljoonan euron omaisuus, joten ainakaan rahanpuutteeseen eivät kauneusleikkaukset ole loppumassa.

Omaisuus on peräisin Alvesin isovanhemmilta, jotka muuttivat 40-luvulla Britanniasta Brasiliaan. Siellä perhe alkoi takoa rahaa ensin maanviljelyllä, myöhemmin supermarkettien ja ostoskeskusten pyörittämisellä sekä kiinteistöbisneksellä.

Nykyisellään Rodrigo Alves omistaa Iltalehden mukaan Marbellassa, Puerto Banuksessa useita kiinteistöjä, jotka hän on perinyt isovanhemmiltaan, ja vuokraa niitä turisteille. Lisäksi lehti kertoo Alvesin saavan kuukausittain rahaa, joka tilitetään isovanhempien perinnöstä.

Alves asuu myös itse ainakin osan vuodesta Marbellassa, ja julkaisee sieltä ahkerasti myös kuvia sosiaalisessa mediassa.

Linkki Iltalehden juttuun: www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/bacb5113-e754-43a2-b327-37f33759b996

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Minkä puolueen ehdokasta äänestät eduskuntavaaleissa?

View Results

Loading ... Loading ...