Banaanista löytyi neula Fuengirolassa

Toimitukseemme soitti rouva Keski-Suomesta, joka oli kohdannut ikävän yllätyksen ostaessaan banaaneja isosta supermarketista Fuengirolassa. Yhdestä ison tertun banaaneista löytyi 4,5 cm mittainen neula, joka oli selvästi tarkoituksella työnnetty hedelmään.

-Onneksi neula oli työnnetty poikittain, joten se näkyi selvästi, kun kuorin banaanin. Jos se olisi ollut siinä pitkittäin, sitä ei olisi näkynyt ja se olisi voinut joutua suuhun tai pidemmälle. Sairasta touhua, tällaisissa tapauksissa leikitään ihmisen hengellä, rouva kertoi. Hän ei halua nimeään julkisuuteen.

Vastaavia tapauksia on ilmennyt satoja Australiassa ja onpa Suomestakin samanlaista ilkivaltaa tavattu. Australiassa neuloja on laitettu mansikoihin ja omenoihin, Merikarvialla neuloja löytyi pullapitkosta ja makkarasta. Merikarvian tapauksessa tekijä saatiin kiinni ja hän sai syytteet kolmen pahoinpitelyn yrittämisestä.

Antti Pekkarinen

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Missä aiot viettää joulun pyhät?

View Results

Loading ... Loading ...