His Stars Bar:n syksy starttaa Feriaviikolla

 

Kulttuurisyksyn käynnistää kevään 2019 Voice of Finland voittaja Markus Salo (ke 9.10.). Eri musiikkigenren liveklubeja on luvassa viikoittain ja lisäksi lavalle nousee suomalaisen stand up -komiikan tähtikaartia. Ohjelmistossa jatkoa saavat Tarja Leskisen supersuositut Kosketuksissa -illat. Tulevat ohjelmaillat löytyvät helposti His Stars Bar facebook- tai kotisivuilta.

Poikkea nopealla lasillisella tai istahda iltaa ”pidemmän kaavan mukaan”. Viinilistalta löytyy useampia laseittain tarjottavia laadukkaita espanjalaisia viinejä ja tämän syksyn uutuutena italialaisia viinejä. Edullisten drinkkien ja oluiden ohella His Stars Bar tarjoaa skandinavisia tapaksia. Tapaslistalta löydät tuttuja suomalaisia makuja, unohtamatta herkullisia espanjalaisia juustoja. Yhdistämällä monta pientä ja hyvää, kokoat maittavan antipastolautasen itsellesi tai jaettavaksi isommalla porukalla. His Stars Bar:n King Card kanta-asiakkaana tavoitat baarin parhaat tarjoukset.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Aiotko äänestää eduskuntavaaleissa?

View Results

Loading ... Loading ...