Yritysuutinen: Vithas Xanit Benalmádenassa laajenee modernisti

Benalmádenassa sijaitseva Vithas Xanit sairaala laajenee uudella rakennuksella. Laajennuksen pinta-ala on 11.000 neliömetriä.

Joulukuussa 2020 valmistuvan projektin myötä sairaalaan saadaan muun muassa lisää tilaa kirurgisille toimenpiteille, uusi sairaalayksikkö ja uusi teho-osasto.

Laajennus lähes kaksinkertaistaa sairaalan tilat. Uuden osan valmistuttua Vithas Xanit Benalmádenan kokonaispinta-ala on 25.000 neliömetriä. Tämän lisäksi nykyisistä tiloista 1.100 neliötä remontoidaan.

Uusi rakennus on nelikerroksinen ja se nousee aivan nykyisen sairaalan viereen. Rakennukset yhdistetään toisiinsa täysin, niin että lopputuloksena yksi yhtenäinen sairaalarakennus.

Laajennus tehdään ns. Clear Code Architecture -metodia noudattaen. Tämä takaa muun muassa sen, että uusien tilojen käyttö onnistuu myös esimerkiksi liikuntarajoitteisilta.

Kyseessä on sairaalan suurin uudistusprojekti sen vuonna 2006 tapahtuneen avaamisen jälkeen.

Nykyisellään Vithas Xanit Internacional -sairaalassa Benalmádenassa työskentelee yli 780 terveydenhuollon ammattilaista. Lisäksi sillä on Malagassa Vithas Xanit Limonar, joka on erikoistunut onkologiaan. Vithas Xanitilla on myös lääkärikeskus Fuengirolassa.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Kumpi sykähdyttää enemmän, Maamme laulu vai Finlandia-hymni?

View Results

Loading ... Loading ...