Amerikkalaisia laatutrillereitä Málagassa

Cine Albéniz elokuvateatteri Málagassa näyttää tulevina torstai-iltoina klo 20 amerikkalaisia trillereitä vuosien ja vuosikymmenten takaa. Leffat näytetään alkuperäisellä ääniraidalla ja espanjaksi tekstitettyinä.

Sarjan aloitti 2. toukokuuta Quentin Tarantinon ohjaama Jackie Brown vuodelta 1997. Ensi torstaina sarja jatkuu Joel Coenin esikoisohjauksella Blood Simple. Heinäkuun neljänteen päivään asti jatkuvan ohjelmiston aikana valkokankaalla nähdään lisäksi muun muassa Clint Eastwoodin Rajaton valta, Steven Soderberghin The Limey – kostaja Lontoosta, John Frankenheimerin Ronin ja Bob Rafaelsonin legendaarinen Postimies soittaa aina kahdesti.

Lisätietoja löytyy teatterin nettisivuilta: cinealbeniz.com.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Syötkö mämmiä?

View Results

Loading ... Loading ...