Leijonat sydämen asialla

Aurinkorannikon Leijonat lahjoittivat Sydänyhdistykselle defibrillaattorin, eli sydäniskurin.

Lahjoitus liittyy kampanjaan, jonka on alulle saanut Aurinkorannikon Leijonien aktiivijäsen Tarmo Mattila. Hän sai Suomen leijonaorganisaatiossa läpi ajatuksen, että jokainen klubi lahjoittaa kuluvan vuoden aikana vähintään yhden defibrillaattorin paikallisesti.

Toki Aurinkorannikon leijonat lähtivät mukaan kampanjaan. Suomessa leijonaklubeja on yhteensä 940, joten aika merkittävästä määrästä sydäniskureita puhutaan.

Kuvassa Leijonien presidentti Ilkka Fonsèn ja rahastonhoitaja Pekka Eskelinen, jotka luovuttavat Sydänyhdistyksen edustajalle Paula Sirènille Leijonien lahjoittaman defibrillaattorin. Mukana kuvassa myös henkilöt, jotka kuljettavat defin mukanaan eri tilaisuuksissa.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Paljonko käytät rahaa joululahjoihin?

View Results

Loading ... Loading ...