Christian Gálvez joutuu uusiin töihin

 

Ohjelman lopettamisen taustalla on pitkäaikainen oikeustaistelu espanjalaisen Telecinco-kanavan ja englantilaisen ITV-kanavan välillä. Pasapalabra perustuu ITV:n formaattiin The Alphabet Game. Espanjassa Pasapalabra alkoi vuonna 2000 Antenna 3 -kanavalla, joka maksoi asianmukaiset korvaukset ITV:lle formaatin käytöstä. Vuonna 2007 ohjelma kuitenkin siirtyi Telecincolle, ja samalla juontajaksi tuli Christian Gálvez. Telecinco ei kuitenkaan ollut enää halukas maksamaan ITV:lle ohjelmaformaatista.

Pitkällisen oikeustaistelun päätteeksi tämän viikon tiistaina tuli asiaan lopullinen päätös, joka velvoittaa Telecincon lopettamaan välittömästi ohjelman tekemisen ja kieltää kanavaa käytännössä olemasta missään tekemisissä koko formaatin kanssa.

Pasapalabra oli yksi Espanjan suosituimmista tv-ohjelmista ja Christian Gálvez yksi pidetyimmistä juontajista. Hänet on myös palkittu alan palkinnoilla useana vuotena. Niinpä hän tuskin joutuu työvoimatoimistoon jonottelemaan. Itse asiassa lehtitietojen mukaan Gálvez jatkaa samalla kanavalla, ja hänelle on jo mietittynä useita mahdollisia ohjelmia.

 

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Missä aiot viettää joulun pyhät?

View Results

Loading ... Loading ...