Ruiskukka Golf on kevään merkki

Ruiskukka golf on yksi vanhimmista yhtäjaksoisesti Aurinkorannikolla järjestettävistä golfkilpailuista. Ensimmäinen Ruiskukka golf pelattiin vuonna 2001, eli nyt järjestetty kilpailu oli järjestyksessä yhdeksästoista.

Kilpailu on aina ollut parikilpailu ja se on vuosien saatossa kokenut vain pieniä muutoksia. Merkittävä osa tätä ainutlaatuista kilpailutapahtumaa on aina ollut pelin jälkeinen gaalaillallinen, jossa palkitaan pelaajia useissa eri kategorioissa. Ja nautitaan tietysti juhlaillallisesta.

Ruiskukalla on ollut vuosien saatossa suojelijana useita merkittäviä henkilöitä. Tänä vuonna suojelijaksi saapui MEP, eli euroopan parlamentin jäsen Petri Sarvamaa.

Ruiskukka golfin järjestävä taho on Aurinkorannikon Kokoomus, viime vuosina käytännön asioita on hoitanut Timo Juhala.

Tällä kertaa kilpailupaikka oli Calanova Golf Club. Kenttä oli hyvässä kunnossa ja kelikin vähintään kohtalainen.

Kilpailumuoto oli kahden henkilön joukkueina pelattu Best Ball. Kilpailun taso oli erittäin korkea ja voittoon ylsi pari Jorma Laakkonen ja Pentti Kamppinen tuloksella 49 pb pistettä.

Toiseksi tulivat pari Seppo Salonen ja Pertti Kuismanen 48 pb pistettä sekä kolmanneksi Heikki ja Kim Sarso 47 pb pistettä. Kilpailun parhaan SCR:n eli tasoituksettoman lyöntipelituloksen, 83 lyöntiä pelasi Kim Sarso.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Mitä teet juhannuksena?

View Results

Loading ... Loading ...