Seita & Friends maaliskuussa – Leffamusaa ja sinisiä nuotteja

Seita & Friends jatkaa mittavaa uraansa Kukon keskiviikkoklubin yhtyeenä. Keikkoja on kertynyt jo lähemmäs 300, mikä lienee ennätys yhtäjaksoisesta musiikkiklubista Aurinkorannikon suomalaisyhteisössä. Seita & Friendsin suosio perustuu jatkuvaan uudistumiseen ja uusien musiikillisten teemojen löytämiseen.

Maaliskuussa Seita & Friends sukeltaa elokuvien valloittavaan maailmaan. Seita heittäytyy Marilyniksi, Hessu John Travoltaksi ja Sami John Wayneksi. Maaliskuun kahtena ensimmäisenä keskiviikkona kuullaan musiikkia sekä suomalaisista että ulkomaisista elokuvista.

Kuukauden pari viimeistä viikkoa mennään Jazzin ja bluesin merkeissä. Vierailevia artisteja piipahtaa lavalla varmasti useaan otteeseen.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Mihin suuntaat kesälomalle?

View Results

Loading ... Loading ...